Homebox logo

Les nostres solucions d'emmagatzematge per a empreses i autònoms

Professionals autònoms, HOMEBOX posa a la vostra disposició una gamma de solucions d'emmagatzematge 100% segures, amb serveis addicionals valuosos com la recepció de mercaderies o el lloguer d'un vehicle comercial.

Tant si sou una gran empresa amb necessitat d'emmagatzematge multicentre, una petita o mitjana empresa o un autònom, descobreix les nostres possibilitats d'emmagatzematge i dipòsit de mercaderies, estocs, material de punt de venda, arxius, equips i mobiliari o fins i tot peces de recanvi.

HOMEBOX disposa de més de 155 centres d'emmagatzematge a Espanya i Andorra i als països europeus veïns (Portugal, França, Suïssa i Alemanya, i ) per satisfer totes les teves necessitats d'emmagatzematge.

homebox-grand-compte.jpg

Emmagatzematge per a grans comptes (multicentre)

Per als grans comptes, HOMEBOX ha creat un servei especial per satisfer les necessitats d'emmagatzematge dels vostres equips sobre el terreny a qualsevol lloc de Catalunya, Espanya i Andorra. Posem a la vostra disposició un interlocutor únic per garantir el seguiment del vostre compte i de les vostres activitats als nostres centres.

Per saber-ne més
illustration-pme.jpg

Emmagatzematge per a PIME

El teu negoci creix? Vols ampliar el teu local o emmagatzemar mercaderies? HOMEBOX ofereix solucions d'emmagatzematge a les petites i mitjanes empreses per guanyar espai... sense canviar de local.

Per saber-ne més
illustration-commercant.jpg

Emmagatzematge per a comerciantes

La compra i la venda de productes és l'essència de la teva activitat? HOMEBOX t'ofereix trasters 100% segurs per guardar-hi les teves mercaderies. Amb les nostres solucions flexibles, tindràs l'espai que necessites quan el necessitis!

Per saber-ne més
illustration-administration.jpg

Emmagatzematge per a l'administració

Ets d'un departament d'administració i necessites guardar els teus arxius durant uns quants anys amb total seguretat? HOMEBOX t'ofereix trasters segurs als quals pots accedir sempre que vulguis

Per saber-ne més
illustration-profession-liberale.jpg

Emmagatzematge per a professionals liberals

La teva activitat professional t'exigeix molta energia, però també molt d'espai per al teu equip o arxius? HOMEBOX et pot proporcionar l'espai d'emmagatzematge adequat, a prop teu.

Per saber-ne més
illustration-freelance-autoentrepreneur.jpg

Emmagatzematge per a startups, autònoms o emprenedors

Descobreix les nostres ofertes per a startups, autònoms i freelances. Pressupost gratuït.

Per saber-ne més
900 670 016(gratuït)