Homebox logo

Professional liberal: et facilitem la conservació dels teus documents!

Ets comptable, psicòleg, arquitecta o assessora d'inversions i treballes a casa? En tots aquests casos, exerceixes una professió liberal, que precisament et dona molta llibertat... però que per desgràcia envaeix casa teva o el lloc on treballes. La solució? HOMEBOX.

Emmagatzema els documents que necessitis conservar

Fa uns quants anys que exerceixes la teva professió a casa. I amb el temps, ha envaït el teu habitatge o el lloc on treballes. Ha arribat el moment de recuperar el teu espai vital i posar la feina al seu lloc.

I si la normativa t'obliga a conservar la documentació durant molts anys, això no és motiu per deixar que la paperassa es mengi el teu espai vital. Has de trobar una solució per guardar els teus arxius i el teu material!

El resultat és una eficàcia més gran i clients satisfets!

Guarda els teus documents en un lloc segur amb HOMEBOX

El problema és trobar un lloc d'emmagatzematge segur:

  • Per garantir la confidencialitat dels teus arxius.
  • Per conservar els arxius en bon estat, sense risc d'humitat ni plagues.
  • Per emmagatzemar els teus estocs (comprats a l'engròs per reduir costos), sense risc que se t'acabin fent malbé.

Així doncs, no es tracta de fer servir el celler o les golfes, i encara menys el garatge. La solució? Llogar un traster.

Una solució d'emmagatzematge per als teus documents segons les teves necessitats

Els trasters individuals de HOMEBOX garanteixen una seguretat total: dispositiu antirobatori, protecció contra incendis, videovigilància 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, tot està previst perquè tot el que hi guardis estigui fora de qualsevol perill. El teu espai d'emmagatzematge pot créixer amb les teves necessitats: d'1 a 40m2, tria el traster que més et convingui, i canvia'l quan en tinguis necessitat.

I tant si necessites emmagatzemar arxius en prestatgeries que només consultes molt de tant en tant, com material que has d'anar a buscar diverses vegades al mes, no t'amoïnis!

La xarxa HOMEBOX cobreix tot Espanya, Andorra i bona part d'Europa! T'espera una solució a menys de 10 minuts amb cotxe de casa teva. I pots accedir al teu espai 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, a la majoria de centres HOMEBOX, sempre que vulguis, entre setmana i caps de setmana!

Encontrar mi trastero

Calcula el tamaño de tu trastero

Con nuestro simulador de manejo superfácil

Évaluer
900 670 016(gratuït)