Homebox logo

Emmagatzematge de material esportiu

Esquís, planxes de surf, bicicletes... El material esportiu pot ser voluminós i complicat de guardar en una casa, un pis o un local comercial quan arriba la temporada baixa. I tanmateix, guardar el teu material en les condicions adequades és essencial, ja que sovint és car.

Per això HOMEBOX posa a disposició dels clients trasters ultrasegurs i sanejats, que els permeten emmagatzemar el seu material i recuperar-lo en perfecte estat l'any següent.

Per què he d'emmagatzemar el meu material esportiu en un traster?

Guardar el teu material esportiu en un lloc adequat en perllongarà sens dubte la vida útil, però això no és tot.

Per als particulars, emmagatzemar el material en un traster és una alternativa excel·lent si:

 • Has decidit comprar el teu equip en comptes de llogar-lo, però no tens prou espai per guardar-lo a casa.
 • Practiques un esport o activitat de temporada i no tens intenció d'utilitzar el teu equip durant diversos mesos (esports d'hivern, vela...)
 • Navegues i vols protegir el teu equip dels robatoris
 • No vols transportar el teu material des del teu lloc de residència fins al teu centre d'esbarjo
 • Necessites més espai a casa teva per fer-hi obres o per allotjar un nadó

Per als professionals, l'emmagatzematge en traster resulta especialment indicat quan tens un negoci de temporada. Per exemple, pots desar-hi el teu material d'esports d'hivern a l'estiu i les bicicletes i el material de senderisme a l'hivern.

Vélos rouges et multicolores en rang

Quina mena de material esportiu puc emmagatzemar?

Tant si ets a la Costa Brava com a la Costa Daurada, Andorra o Mallorca, als nostres centres estem acostumats a emmagatzemar-hi material d'allò més variat:

 • Esports d'hivern: esquís, bastons, botes i descansos, taules de snowboard, trineus, raquetes de neu, cascos i ulleres, vestits de neoprè…
 • Esports nàutics: taules de surf, de windsurf i pàdel surf, equip de busseig (vestits de neoprè, aletes, etc.) o de navegació (armilles salvavides, boies, rems...)
 • Ciclisme: bicicletes de carretera, BMT, BMX, cascos, cantimplores, alforges, infladors, remolcs, pneumàtics…
 • Activitats a l'aire lliure: càmping (tendes de campanya i piquetes, mobiliari per a autocaravanes...), pesca (canyes, flotadors, galledes, rodets...), golf (pals, carrets, sabates...), escalada (cordes, cascs, arnesos...), canoes i caiacs.…
 • Fitness: peses, bancs, barres de tracció…

Espais segurs, nets i accessibles

Hi ha material esportiu que pot ser especialment car, de vegades fins i tot una cosa que es compra una vegada a la vida. Per això és fonamental desar-lo en un lloc net, sec i protegit d'intrusos. Per desgràcia, espais com el garatge, el soterrani o el cobert del jardí poques vegades compleixen aquests requisits, i en ells el material corre risc de deteriorament.

Quan llogues un traster amb HOMEBOX, tens la garantia que estarà protegit per una alarma individual, una alarma antiincendis i un sistema de videovigilància.

A més, els nostres centres d'emmagatzematge són accessibles 7 dies a la setmana, de 6 a 23 h (24 hores al dia prèvia sol·licitud), cosa que et permet anticipar-te a l'inici de la temporada o recuperar el teu material en cas que nevi molt aviat o que l'estiu s'allargui més del normal.

Però no s'acaba aquí. Cada centre ofereix una colla de serveis addicionals per facilitar-te l'emmagatzematge, incloent-hi:

 • Subministrament de carros i transpaletes en règim d'autoservei al mateix centre
 • Servei gratuït de WIFI d'alta velocitat
 • Venda de material d'arxiu i emmagatzematge
 • Molls de descàrrega per a vehicles pesants

Per acabar, els nostres trasters reben els elogis dels nostres clients per la seva netedat i ventilació, cosa que els permet mantenir un nivell de temperatura i humitat estable al llarg del temps. Aquests requisits previs ajuden a mantenir el material en perfectes condicions una temporada darrere l'altra, i fins i tot a passar-lo a la següent generació!

Personne récupérant son matériel de ski dans un centre de garde-meuble HOMEBOX

Emmagatzemar el meu material esportiu al millor preu

Perquè puguis emmagatzemar el teu material tot l'any i fer-lo servir com et sembli millor, HOMEBOX ha dissenyat les seves ofertes de lloguer per oferir-te una flexibilitat total i una relació qualitat-preu insuperable.

Que no estàs segur de quant d'espai et cal per desar-hi el teu material de pesca o d'esquí? Els nostres experts et poden ajudar a calcular les teves necessitats perquè lloguis només el que necessitis. Vols revendre part del teu material o, al contrari, comprar-ne més? HOMEBOX també et permet canviar-te a un traster més petit o més gran, sense cap cost addicional!

Per fer realitat el teu projecte, no dubtis a posar-te en contacte amb els nostres agents o visitar-los directament en un dels nostres centres.

Troba el teu traster

Calcula la grandària del teu traster

Amb el nostre simulador, superfàcil de fer anar

Calcular
900 670 016(gratuït)