Homebox logo

Llogar el meu traster en 4 passos

PAS 1 : Ves al centre més proper

Busca el teu traster al nostre web, en l'apartat "Trobar el meu traster"

o contacta amb la central de reserves telefòniques al 900 670 016

PAS 2: Troba el traster adequat a les teves necessitats

Calcula en uns pocs clics la grandària perfecta que necessites amb el nostre simulador en línia que trobaràs en l'apartat "calcula el teu espai". 

Per telèfon, després d'haver inventariat amb tu els objectes que hi emmagatzemaràs, l'assessor calcularà la grandària del traster adequat i te'n donarà el preu. T'explicarà els principis del lloguer, els documents justificatius que hauràs d'aportar i les condicions de l'assegurança: tot el que et cal per signar el contracte.

PAS 3: Guarda les teves coses amb tota seguretat

El centre posa al teu abast equips de manipulació gratuïts i d'autoservei per transportar les teves pertinences: carretons de mà, carros, portapalets. També es venen cadenats i material de mudança (caixes de cartó, cinta adhesiva, plàstic de bombolles, etc.) a preus especials. Cada traster disposa d'un cadenat del qual només tu tindràs les claus. El centre disposa també d'alarmes i càmeres de vigilància.

PAS 4 : Accedeix a les teves coses quan vulguis

La majoria dels centres HOMEBOX ofereixen accés 7 dies a la setmana, 24 hrs. Quan lloguis el teu traster, rebràs un codi personalitzat que et permetrà accedir al teu traster fora de l'horari d'obertura.

louer-mon-box.jpg

Trobar el meu traster

Calcula la grandària del teu traster

Amb el nostre simulador superfàcil de fer anar

Calcular
900 670 016(gratuït)