Homebox logo

Trasters per a mudances

Una mudança en dues fases

Has posat la casa a la venda i s'ha venut molt més ràpid del que t'esperaves? Mentre busques la nova casa dels teus somnis on refer la teva vida, llogaràs un pis moblat durant uns mesos o demanaràs a uns amics que t'allotgin? I on guardaràs les teves coses?

Millor un traster que dues mudances

Casa teva ja no et serveix i has decidit mudar-te. T'imagines una mudança senzilla en què les teves coses surten del teu habitatge actual per reunir-se amb tu al nou. Però resulta que casa teva ja està venuda, i tu encara no has trobat la dels teus somnis. I ara on guardes les teves coses?

Sempre et pots mudar temporalment a un pis buit, fins que trobis el teu nou habitatge. Però això significaria dues mudances seguides, i això vol dir que el cost es duplicaria, els mobles es manipularien malament dues vegades i hauries d'invertir més del doble d'energies a embalar, desembalar, tornar a embalar i tornar a desembalar... I ja saps que les solucions temporals de vegades ho són per molt de temps.

Estalvia optant per un traster de lloguer per a la teva mudança

Per tant, és molt més racional guardar temporalment les teves coses en un traster. Et pots mudar a un pis moblat, un hotel o a casa d'uns bons amics: una situació que et recordarà cada dia que només és temporal i t'animarà a buscar més activament un nou habitatge! És una solució més flexible per a tu. No cal avisar amb 3 mesos d'antelació, com hauria passat si haguessis llogat un pis sense moblar fins que et donessin les claus de la casa dels teus somnis.

Descobreix les tarifes dels nostres trasters guardamobles.

Sans titre (43).png

Per què HOMEBOX?

En primer lloc, perquè els centres HOMEBOX estan protegits per un sistema de videovigilància, antirobatori i contra incendis. Els teus mobles t'esperaran amb total seguretat. En segon lloc, perquè és una solució molt flexible: llogues un traster de la grandària que et convingui i durant el temps que vulguis. El teu traster és de fàcil accés, sense escales per pujar, i hi pots accedir de 24 h a la majoria de centres, 7 dies a la setmana. Així que per guardar tot el contingut de casa teva, lloga un traster HOMEBOX!

Amb més de 155 centres a Andorra i Europa, HOMEBOX és la solució per facilitar-te la mudança. No esperis més i descobreix les tarifes dels centres de trasters HOMEBOX que tens més a prop!

Lloga un traster: no cal que sigui per gaire temps

Et mudes i ja tens les claus de casa teva, però necessita algunes reformes? Llavors no guardis els teus mobles en habitacions que hagis de repintar o on pensis canviar el terra. Encara que només sigui per unes setmanes, pensa en un traster! No t'arriscaràs a fer malbé les teves pertinences, i les reformes són molt més fàcils en una casa buida.

Trobar el meu traster

Calcula la grandària del teu traster

Amb el nostre simulador superfàcil de fer anar

Calcular
900 670 016(gratuït)