Homebox logo

Quant costa un traster?

Vols saber-ne més sobre els preus dels trasters i mini magatzems HOMEBOX? Ets al lloc adequat! El preu d'un traster depèn de diversos criteris específics del centre HOMEBOX que hagis triat, però també de la naturalesa exacta de les teves necessitats. Segueix la guia i tria el traster que necessites!

A HOMEBOX, ens esforcem constantment per brindar-te la millor oferta al preu just, amb independència del tipus de necessitat d'emmagatzematge que tinguis: emmagatzematge temporal degut a una mudança o obres, emmagatzematge a llarg termini per motius professionals o per motius particulars, com falta d'espai a casa o perquè te'n vas a treballar a l'estranger. Només ens has d'explicar la teva situació i estarem encantats de trobar-te la millor solució al millor preu.

Quant costa un traster HOMEBOX?

És difícil donar un preu orientatiu per al lloguer d'un traster HOMEBOX, ja que les tarifes poden variar d'una ciutat a una altra, o d'una grandària de traster a una altra.

No obstant això, per a ajudar-te en la teva cerca, aquí tens una indicació del cost d'un traster en lloguer:

  • per a un traster de 5 m² a Madrid o Barcelona, calcula entre 125 i 190 euros/mes, impostos inclosos;
  • en altres ciutats espanyoles, el preu oscil·la entre 100 i 175 euros/mes segons la situació geogràfica.

Com es fixen els nostres preus? En funció de:

  • la ubicació geogràfica del centre HOMEBOX;
  • la grandària del traster;
  • les característiques del traster;
  • l'assegurança.

La ubicació geogràfica del teu centre HOMEBOX

De la mateixa manera que una habitació d'hotel no costa el mateix al centre d'una gran metròpoli que als afores d'una ciutat més petita, el preu dels centres HOMEBOX varia molt segons la seva situació geogràfica. Hi ha diferències significatives entre Madrid i Barcelona, les grans ciutats espanyoles i les ciutats on el cost dels immobles és més assequible. De fet, segons el centre on vulguis llogar un traster, el nivell de preus no serà el mateix. Consell sobre preus: si no necessites acudir al teu traster amb regularitat, et pot resultar molt avantatjós optar per un centre de trasters més allunyat del centre de la ciutat.

La grandària del teu traster

HOMEBOX t'ofereix trasters des d'1 m² fins a 40 m² i més si ho necessites. Totes les superfícies estan disponibles, amb increments de mig metre quadrat per a trasters de menys de 10 m², i d'un metre quadrat fins a 20 m². Per a obtenir el preu del teu traster, el primer és triar la superfície que necessites. No saps quina grandària triar? No hi ha problema, t'oferim 2 opcions:

  • calcula la grandària del teu traster;
  • posa't en contacte amb el teu assessor HOMEBOX al centre que tinguis més a prop o trucant al número gratuït 900 670 016.

També trobaràs recomanacions al nostre lloc web sobre com triar la grandària adequada del teu traster.

Un consell sobre preus: hem observat que alguns dels nostres clients tendeixen a sobreestimar la grandària que necessiten i, per tant, demanen pressupostos de trasters massa grans i, per tant, més cars. T'aconsellem que et prenguis el temps que calgui per mantenir una ràpida conversa telefònica amb el teu assessor HOMEBOX abans de decidir la grandària del traster.

Les característiques del traster

Utilitzem la metàfora d'un hotel, on les habitacions dels pisos superiors solen ser més populars i més cares que les de la planta baixa. Doncs bé, en alguns centres HOMEBOX, és just el contrari! Els nostres trasters més cars estan situats a la planta baixa, prop de la porta d'entrada o en zones on pots aparcar el cotxe davant per davant de la porta del traster (accés directe).

Si ho sol·licites, podem fins i tot muntar prestatgeries al teu traster premium. Els trasters premium són poc freqüents i poden ser més cars que un traster de la mateixa grandària a la mateixa planta. De totes maneres, pots estar tranquil, que per als trasters de la planta superior disposem de muntacàrregues i/o carros i portapalets per facilitar-te la feina.

Un consell sobre preus: en alguns centres HOMEBOX, els trasters d'algunes zones només són accessibles durant les hores d'obertura de la recepció. Aquests trasters solen ser més econòmics que els accessibles de 6 a 23.59 h i 7 dies a la setmana.

L'assegurança

Encara que els nostres trasters són segurs, amb alarmes, detecció d'incendis i videovigilància, és obligatori assegurar els béns emmagatzemats. Pots assegurar el teu traster amb l'assegurança que t'oferim a través de HOMEBOX. Aquesta assegurança garanteix els béns emmagatzemats en el teu traster contra els riscos d'incendi, explosió, danys per aigua i robatori amb fractura per un preu mensual de 4 euros, impostos inclosos, per a 1.000 euros assegurats (altres imports de cobertura disponibles).

Les nostres tarifes ho inclouen tot:

  • Sense costos addicionals: ni a l'obertura ni al tancament del contracte. Una vegada signat el contracte, l'accés a la unitat de magatzematge és lliure i il·limitat.
  • Sense despeses de gestió.

Disposes de carrets en règim d'autoservei per transportar les teves pertinences

I la cirereta del pastís! En molts centres HOMEBOX, fins i tot et deixem una furgoneta per transportar les teves coses al traster (consulta les condicions específiques al centre).

Descobreix el preu dels trasters HOMEBOX a les principals ciutats.

Necessites més detalls? No dubtis a demanar un pressupost en línia al centre que tinguis més a prop.

Encontrar mi trastero

900 670 016(gratuït)