Homebox logo

Trasters en cas d'obres i reformes

Has decidit fer obres a casa ? Què fas amb els teus mobles quan reorganitzes l'espai, enderroques envans, refàs el terra o tornes a pintar les parets? Pensa en la solució d'emmagatzematge HOMEBOX! Durant tota l´obra, et guardarem els mobles amb total seguretat.

Replanteja el teu espai vital

Els nens han crescut o ha arribat un nou nadó a la família? O senzillament vols tenir més espai? Tens dues opcions: mudar-te o optimitzar el teu habitatge actual. Potser n'hi ha prou de treure o moure un envà, replantejar els espais, perquè el teu habitatge s'adapti completament a les teves necessitats. O potser el paper pintat et fa nosa i vols parets llises i suaus? També en aquest cas cal treballar. O el que vols és donar un tomb a la teva vida i a la decoració de casa? Pensa en HOMEBOX.

Fes lloc!

Tant si vols únicament posar al dia la decoració de casa com si penses carregar-t'ho tot per reconstruir-ho,  necessitaràs espai. Ni parlar-ne, de repartir tots els teus mobles entre les poques habitacions que no es veuran afectades per les obres i viure en un laberint durant setmanes. Llavors què n'has de fer, dels teus mobles i de les teves coses? Guardar-los en un traster!

Sans titre (46).png

Una solució per guardar les teves coses 100% segura

El traster és, abans que res, una solució senzilla i a mida: busques el centre HOMEBOX que tens més a prop de casa i després llogues el traster de la mida que necessitis, durant el temps que et convingui. Els nostres equips HOMEBOX t'ajudaran a definir l'espai que necessites!

També és una solució segura: les teves pertinences estaran en un entorn saludable, més segur que un celler, un garatge o unes golfes, gràcies als sistemes de protecció contra incendis i antirobatori instal·lats a tots els centres HOMEBOX. Finalment, és la solució més pràctica: no cal pujar escales gràcies als nostres muntacàrregues, tens carros a la teva disposició i molt sovint trobaràs un moll de descàrrega molt pràctic... A més, pots accedir al teu traster 24/7, sense cap limitació.

El teu traster HOMEBOX, el teu millor aliat en tots els teus projectes de reforma!

Trobar el meu traster

Calcula la grandària del teu traster

Amb el nostre simulador superfàcil de fer anar

Calcular
900 670 016(gratuït)