Homebox logo

Direcció i equip

Direcció 

7_621883e043.webp

Nicolas Rousselet, Fundador i President-Director General

HOMEBOX la va fundar Nicolas ROUSSELET, el seu actual President i Director General del Grup Rousselet.

Retouches_photos_12_b67a09d2f1.webp

Soukaina Arharbi, Directora General Delegada

Soukaïna Arharbi es va incorporar al Grup Rousselet el 2009. El maig del 2021, va ser nomenada Directora General Delegada de HOMEBOX.

9_1ac1c9138a.webp

Vincent Poirot, Director General Delegat

Vincent Poiroit es va incorporar al Grup Rousselet el 2013. El maig del 2021, va ser nomenat Director General Delegat de HOMEBOX.

Els nostres equips

La força de la marca HOMEBOX resideix sobretot en els seus equips.

Tenim gairebé 300 treballadors en 6 països que comparteixen una cultura empresarial compromesa, que es basa en la cordialitat, l'afany de servei i el suport als nostres clients.

Fomentem i valorem especialment l'autonomia i la iniciativa. En aquest sentit, la promoció interna és un element clau de la nostra gestió, centrada en el desenvolupament de les competències i la carrera professional dels nostres treballadors.

Retouches_photos_2_a441f45bfe.webp

Fer de la inclusió una de les nostres prioritats

HOMEBOX situa la inclusió al centre de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa i dels seus processos de selecció de Recursos Humans.
La iniciativa es va posar en marxa el 2022 amb la primera participació de la xarxa en el programa Duoday: un terç de les nostres delegacions van participar en l'operació, es va formar a una desena de parelles, que posteriorment es van integrar en els equips.
Ho podem fer encara millor!

Retouches_photos_14_ad36792982.webp

El desenvolupament de les carreres professionals, al nostre ADN

Impulsada per un sector en ràpid creixement i per les inversions del Grup, la nostra xarxa s'amplia cada any i ofereix grans oportunitats professionals. Començar la teva carrera com a assistent de vendes per adquirir ràpidament noves responsabilitats és una realitat a HOMEBOX.

Ens comprometem a garantir que tots els treballadors tinguin l'oportunitat de desenvolupar una carrera satisfactòria amb nosaltres.

Pages corporates site (1).png

Igualtat i diversitat

Creiem profundament en les persones. És el talent el que ha fet de HOMEBOX líder al seu sector i el que sempre ha marcat la diferència per als nostres clients, tant pel que fa a la qualitat del servei com pel suport donat.

La nostra política de recursos humans està pensada perquè tothom pugui créixer i trobar el seu lloc en un equip fort, tant a les nostres delegacions com a la seu central.

El 50% del personal directiu dels centres HOMEBOX són dones!

900 670 016(gratuït)