Homebox logo

Trasters per a trasllats per motius professionals

Cada any, ja sigui per raons personals o professionals, molts ciutadans es traslladen a diferents països del món. Segons dades recollides a diversos consolats espanyols de tot el món, a principis de 2023 n'hi havia més de 2.790.319 expatriats.

Tant si és per un trasllat professional com per una tria personal mudar-se a l'estranger planteja molts interrogants. En efecte, es tracta de deixar-ho tot enrere per començar una nova vida en un país sovint desconegut. Una de les preguntes més habituals és “què faig amb casa meva si em trasllado”.

En cas de trasllat, ja sigui de curta o llarga durada, sovint cal trobar una solució per guardar els mobles i els efectes personals que no es poden traslladar i/o que no et pots emportar. En aquest cas, el traster és la solució més adient.

En efecte, el traster per a expatriats et permet aplegar totes les teves coses (mobles, objectes de decoració, etc.) en un lloc segur, sense haver de demanar a parents o amics que et guardin un espai per al que deixes enrere.

Quins són els avantatges del traster quan te'n vas a viure a l'estranger o et traslladen?

Quan algú s'expatria, es pot emportar algunes coses, però solen limitar-se a roba, joies i altres pertinences petites que són importants. De fet, emportar-s'ho tot (mobles, etc.) acostuma a sortir molt car. A més, sol passar que l'allotjament al qual es traslladarà l'expatriat ja inclogui tot el que li cal per viure.

Llogar un traster és una solució que convé tenir en compte des d'un punt de vista tant pràctic com econòmic. Amb l'emmagatzematge per a expatriats, pots guardar tot el contingut del teu habitatge en un mateix espai, on es conservarà en condicions òptimes. Així, quan tornis, per molt de temps que hagi passat, trobaràs les teves pertinences intactes, exactament igual que quan les vas deixar. HOMEBOX t'ofereix una solució d'emmagatzematge per a diversos mesos o anys. Et proporcionarem espai tot el temps que calgui.

Sans titre (58).png

Les teves coses protegides i guardades tal qual

Deixar enrere totes les teves coses durant molt de temps sol ser motiu de preocupació. De fet, és normal que et plantegis les preguntes següents:

- Les meves coses estan segures?

- Les trobaré en el mateix estat quan torni?

Tots els nostres centres ofereixen trasters segurs amb alarma, videovigilància i sistemes antirobatori. Els teus mobles i la resta de pertinences estaran emmagatzemats en condicions de seguretat molt estrictes. A més a més, els nostres centres també estan equipats amb sistemes de prevenció d'incendis. En optar per una solució d'emmagatzematge HOMEBOX, podràs guardar totes les teves pertinences amb total seguretat i marxar tranquil.

Una solució d'emmagatzematge que s'adapta a les teves necessitats d'expatriat

En la majoria de casos, anar a viure a l'estranger significa desprendre's de la immensa majoria de les teves coses, sobretot de les més voluminoses. Tot i això, no sempre és fàcil trobar un traster amb prou capacitat per guardar-ho tot. Amb HOMEBOX, tens la possibilitat de llogar un traster de la mida que et convingui. D'aquesta manera, no has de separar les teves pertinences repartint-les en dos o tres espais diferents. Això t'estalvia haver de fer diversos viatges el dia de la mudança, així com el dia del teu retorn.

Oferim trasters des d'1 m² fins a 40 m² i més. Així que si necessites un gran volum, no dubtis a demanar un pressupost al nostre web al centre que vulguis. Si no pots calcular la grandària del traster que necessites segons el volum de les teves pertinences, pots posar-te en contacte amb nosaltres i t'ajudarem a determinar la mida ideal per a les teves necessitats.

A més, per simplificar-te la vida, oferim trasters de primera qualitat als quals pots accedir fàcilment a peu de carrer. D'altra banda, pots accedir al teu traster de 6 h del matí a 23 h de la nit, 7 dies a la setmana a la majoria dels nostres centres. De fet, arribis el dia que arribis, tindràs accés al teu traster.

Per satisfer plenament les teves expectatives, HOMEBOX ha adaptat encara més el seu servei de lloguer de trasters per a expatriats instal·lant, si ho desitges, prestatgeries i prestatges al teu traster. Per fer-ho, només ens ho has de demanar i el nostre equip les instal·larà abans de la teva arribada. D'aquesta manera, podràs organitzar perfectament l'emmagatzematge de les teves coses. A més, disposem de carros d'autoservei als nostres centres perquè puguis transportar les teves pertinences des del teu vehicle fins al traster sense haver de fer gaire esforç.

Solucions d'emmagatzematge per a trasllats temporals

Per proporcionar la solució ideal a totes les situacions, HOMEBOX també ofereix solucions d'emmagatzematge per a persones que es traslladen a viure temporalment a l'estranger. Tant si te'n vas unes setmanes com si te'n vas uns mesos, tenim trasters de diferents mides a la teva disposició, per a períodes d'emmagatzematge flexibles i adaptats a les teves necessitats.

El preu dels nostres trasters per a expatriats o traslladats es basa en la mida del traster i la durada del període de lloguer. No dubtis a sol·licitar un pressupost en línia a qualsevol dels nostres centres o posa't en contacte amb nosaltres per a més informació.

Descobreix les nostres altres solucions:

- Trasters per a mudances

- Trasters per si et falta espai

- Trasters en cas d'obres i reformes

Trobar el meu traster

Calcula la grandària del teu traster

Amb el nostre simulador superfàcil de fer anar

Calcular
900 670 016(gratuït)