Homebox logo

La teva PLV i les teves mostres, en lloc segur als nostres trasters

Has llogat espai en una fira? Uns metres quadrats que t'agradaria aprofitar al màxim, instal·lant-hi un estand atractiu, informatiu, perfecte per a reunions professionals. O sigui, un estand amb tot allò que implica: moqueta, mobiliari, material de comunicació (cartells, prospectes, etc.), eines de demostració...

Tots aquests elements no tan sols ocupen molt d'espai, sinó que a més són fràgils: el material de PLV, pensat per fer-lo servir durant l'exposició, sol anar en caixes i s'ha de manipular, però també cal guardar-lo amb cura. Sense oblidar que, al mateix temps, hauràs de comptar amb terminals interactius, pantalles LED de grans dimensions, un mostrari adequat, etc.

No pots encabir-ho tot en un despatx o un taller: les teves eines de comunicació mereixen un espai d'emmagatzematge segur i específic.

Un traster per guardar-hi el teu material PLV i tots els teus elements de comunicació. El disseny i la fabricació dels elements destinats a animar el teu estand requereixen setmanes (o fins i tot mesos) de preparació.

On els pots guardar fins que arribi el gran dia? Senzillament, en un traster HOMEBOX.

Sans titre (57).png

Tria la teva estratègia: un traster a prop de l'empresa o a prop del saló professional?

Tu tries: la xarxa de HOMEBOX i associats de HOMEBOX t'ofereix sempre un espai d'emmagatzematge a Espanya situat a menys de 10 minuts amb cotxe! I si la teva empresa té diverses seus, HOMEBOX s'adapta a les vostres necessitats.

  • Escull el teu espai: calcula l'espai que necessitaràs per emmagatzemar-hi tots els elements que componen el teu estand: HOMEBOX t'ofereix trasters a partir d'1 m2, així que tens on triar! Després omple'l a mesura que et lliurin els elements
  • No pateixis: el traster està sec i segur, cap dels elements, ja siguin digitals o de cartró, no patirà danys!

Ves a buscar les teves coses: el dia del muntatge de l'estand, passa a buscar tot allò que tinguis emmagatzemat amb una furgoneta o un camió de la mida necessària: els trasters són accessibles i solen disposar d'un moll de càrrega per facilitar-te la maniobra!

Formulari de Contacte

Calcula la grandària del teu traster

Amb el nostre simulador superfàcil de fer anar

Calcular

Trobar el meu traster

900 670 016(gratuït)