Homebox logo

La franquícia HOMEBOX

HOMEBOX és un dels líder del self-storage a Europa

thumbnail_image1franchise_db6cc9d1a6.png

Descobreix el nostre concepte i uneix-te a un dels grans del sector

Fundada el 1996 per Nicolas Rousselet, aquesta empresa francesa fa més de 25 anys que aplica amb èxit el concepte anglosaxó d'autoemmagatzematge. En tots els nostres centres franquiciats, oferim espais individuals d'autoemmagatzematge segur en lloguer, per a particulars i professionals, així com per a grans comptes. Als nostres centres, també s'hi venen caixes de cartó i accessoris d'embalatge. La xarxa de franquícies de HOMEBOX és present a tot Espanya i Andorra, tant a les grans ciutats com en zones menys poblades. La nostra xarxa compta actualment amb més de 155 centres d'emmagatzematge a França, Espanya i la resta d'Europa. Cada any, continuem expandint-nos amb l'obertura d'una desena de nous centres.

15

anys d'experiència en Franquícies

N°1

a Europa en Franquícies

78

M€ de facturació el 2021

thumbnail_Sans_titre_d7031c5fb5.png
thumbnail_AWA_0519_9b18162f75.jpg

Per què trio HOMEBOX?

Un mercat en expansió

Un mercat en expansió

 • Sector en ràpid creixement, l'autoemmagatzematge s'ha convertit en part integrant de la vida a França: gairebé un de cada cinc francesos diu haver utilitzat aquest servei*. I encara hi ha molt de potencial de creixement. A tall de comparació, el nombre de centres d'autoemmagatzematge per càpita a França continua sent molt inferior al del mercat anglosaxó, i deu vegades inferior al del mercat dels Estats Units.
  *Baròmetre Notoriété IFOP per a HOMEBOX
Una marca núm. 1

Una marca núm. 1

 • HOMEBOX és actualment l'única marca que disposa d'una xarxa a tan gran escala, amb més de 155 centres arreu d'Europa.
  Triar HOMEBOX també significa unir-se a un grup familiar francès sòlid i de llarga tradició: el Grup Rousselet. Amb una facturació de prop de 280 milions d'euros el 2020, el Grup Rousselet compta amb 15.000 empresaris compromesos i independents!
La marca d'autoemmagatzematge més coneguda de França

La marca d'autoemmagatzematge més coneguda de França

 • 25 anys després de la seva creació, HOMEBOX és la marca més coneguda del sector de l'autoemmagatzematge a França*, amb més de 120 centres a tot el país. I continua la seva expansió, obrint una desena de nous centres cada any a França i arreu d'Europa.
  *Baròmetre Notoriété IFOP per a HOMEBOX

Qui pot ser franquiciat de HOMEBOX?

Tothom es pot convertir en franquiciat de HOMEBOX! Entre els nostres franquiciats hi ha tant propietaris d'edificis com empresaris que volen embarcar-se en l'aventura de l'autoemmagatzematge o operadors de centres d'autoemmagatzematge independents que es volen beneficiar de la força de la xarxa de HOMEBOX. El nostre negoci es pot considerar com una activitat primària o secundària.

Ets propietari d'un edifici que vols reconvertir i tenir un lloguer segur?

L'única cosa que has de finançar és el cost de la instal·lació. De 6 a 12 mesos d'implantació. 4 setmanes de formació, incloses 3 setmanes in situ.

Disposes de recursos financers i vols invertir?

T'ajudarem a seleccionar el terreny adequat i després et farem costat durant tot el projecte. 24 mesos o més d'implantació. 4 setmanes de formació, incloses 3 setmanes in situ.

Tens un solar ben situat i vols construir?

Podem ajudar-te amb la construcció i el muntatge. De 12 a 24 mesos d'implantació. 4 setmanes de formació, incloses 3 setmanes in situ.

Les nostres oportunitats

Informa't de totes les nostres oportunitats de localització disponibles arreu d'Espanya i Andorra

Obrir una franquícia de HOMEBOX

Inversió i requisits d'entrada

 • Dret o cànon d'entrada
  des de 20 000€
 • Aportació personal mínima
  100 000 €
 • Royalties
  7% de la facturació
 • Publicitat nacional
  3% de la facturació mensual sense IVA
 • Superfície mitjana necessària
  entre 500 i 7000 m²
 • Els teus contactes
  Alex Vázquez 648 966 664

Testimonis

A HOMEBOX, escrivim la nostra història amb empresaris independents i compromesos. I si tu en fossis un?

Quan ens vàrem plantejar una idea de negoci rentable, vem trobar a HOMEBOX una companyia amb potencial de retorn ràpid i estable en el temps; són professionals efectius, resolutius i honestos a tots els nivells. HOMEBOX ens ha aportat confiança i transparència al tracte.
BET VIDAL

Franquiciat HOMEBOX a SEPÚLVEDA

Queda amb nosaltres!

Els teus contactes

  Alex Vázquez, responsable de desenvolupament
  648 966 664
900 670 016(gratuït)