Homebox logo

Emmagatzematge temporal de curta durada: HOMEBOX et fa costat

Perquè de vegades la vida ens dona sorpreses, HOMEBOX et fa costat en totes les teves necessitats d'emmagatzematge temporal. Vols fer obres a casa? Penses llogar la teva residència principal per un període curt? Descobreix com pots tenir protegides i segures les teves coses durant unes setmanes o uns mesos.

En què consisteix l'emmagatzematge temporal?

L'emmagatzematge temporal es distingeix per ser de durada generalmente curta, que pot anar d'unes setmanes a uns mesos

Ara bé, a diferència del que se sol creure, no es tracta d'un emmagatzematge  «puntual» i prou (uns quants mobles o caixes), sinó que també pot afectar tot el contingut de la casa.

Personne accroupie écrivant le contenu d’un carton au stylo

En quines situacions convé recórrer a l'emmagatzematge temporal?

Quan fem obres o reformes a casa

L'emmagatzematge temporal es fa servir sovint quan es fan obres al domicili principal present o futur.

Emmagatzemar les teves coses en un altre lloc et permet reformar el teu habitatge o acabar-ne les obres de construcció abans d'instal·lar-t'hi, o plantejar-te obres d'aïllament tèrmic mentre encara hi vius, sobretot si vols aïllar la casa per dins i/o aïlllar-ne les golfes, cosa que t'obliga a buidar habitacions per facilitar-ne les obres.

A causa d'un trasllat

Anar-se'n d'una casa no sempre vol dir instal·lar-se en una altra. De vegades, per tenir més temps per trobar l'habitatge ideal o perquè al mercat hi ha massa poc on triar, te n'has d'anar de casa a un habitatge provisional.

En aquests casos, l'emmagatzematge en un altre lloc et permet conservar les teves coses i buscar al teu ritme un nou habitatge que s'ajusti a les teves necessitats.

Aquesta solució resuta també especialment indicada per als estudiants que no volen tenir un pis llogat buit durant l'estiu, però els interessa conservar les seves eines i materials d'estudi prop del seu centre de formació.

Per llogar temporalment la teva residència habitual

Se celebra un esdeveniment important a la teva població i vols llogar casa teva per obtenir uns ingressos extra? L'emmagatzematge temporal permet als futurs llogaters gaudir d'un espai vital més ampli i endreçat, i al propietari, deixar només l'essencial a l'habitatge, evitant així possibles robatoris o destrosses.

Et preocupa cometre un error? Aquí us expliquem (en francès) com podeu llogar el vostre habitatge principal durant un esdeveniment.

Lit deux places, table et lampe de chevet design

A causa d'una herència

De vegades s'ha de buidar del tot un pis o una casa per facilitar-ne la venda després d'una mort. Si no vols vendre els mobles i objectes que pertanyien a la persona difunta, emmagatzemar-los temporalment et dona més temps per reflexionar i ajornar la presa de decisions que en aquest precís instant et resultin massa doloroses.

A causa de destrosses o amenaces climàtiques

Malauradament, cap habitatge no és immune als danys causats per l'aigua. L'emmagatzematge temporal et permet guardar les teves coses en un lloc adequat fins que casa teva torni a estar en condicions.

D'altra banda, el canvi climàtic fa que les cases i els pisos siguin cada cop més vulnerables a tempestes, inundacions i sequeres, cosa que de vegades obliga a recórrer a un traster durant les obres de reforma corresponents.

Per què convé triar HOMEBOX per a un emmagatzematge temporal? 

D'ençà de la nostra fundació ara fa gairebé 30 anys, hem optat per oferir alguna cosa més que un simple servei de lloguer de trasters. Optar per l'emmagatzematge temporal amb HOMEBOX significa gaudir de:

 • Una xarxa excepcional de més de 130 centres a França i 160 a Europa
 • Els últims sistemes antirobatori, de videovigilància i detecció d'incendis
 • Neteja garantida i humitat i temperatura controlades molts dels nostres centres
 • Gran facilitat d'accés 7 dies a la setmana de 6 a 23 h i 24 hores al dia previ avís a molts dels nostres centres
 • La possibilitat de canviar la mida del traster en qualsevol moment, sense cost addicional (fins i tot a una superfície menor)
 • Contractes sense compromisos extra ni durada màxima de lloguer
 • Assessors a la teva disposició per ajudar-te a triar el teu traster i orientar-te sobre l'emmagatzematge d'objectes delicats (quadres, fotos, documents, teixits fràgils, etc.).
 • Venda de material professional al mateix centre
 • Assegurança per a tots els béns emmagatzemats
 • Servei de recepció de mercaderies en alguns centres per a professionals
 • ...
Moltíssimes gràcies a l'equip de HOMEBOX, súper amables, seriosos, atents i servicials! El traster estava netíssim, les explicacions eren clares i el contracte estava molt ben explicat, amb signatura electrònica! Us en podeu refiar amb ells ulls clucs!
Blandine de LEPS per a HOMEBOX Nantes

Quines són les nostres tarifes d'emmagatzematge temporal?

El preu del lloguer d'un traster depèn de factors diversos, com ara la proximitat o no al centre d'una gran ciutat, la mida de la superfície llogada i la durada del lloguer.

Pots esbrinar el preu del lloguer d'un traster directament en línia demanant un pressupost, o posant-te en contacte amb els nostres assessors al 900 670 016. Faran tot el possible per oferir-te la millor tarifa.

Finalment, disposes de serveis gratuïts als nostres centres, com accés a Internet, autoservei de carretons i portapalets i, en alguns casos, vehicles de càrrega. Molt pràctics si vas just de pressupost!

"Estem molt satisfets de la nostra experiència amb HOMEBOX. Des del préstec gratuït d´una còmoda furgoneta fins al procés de lloguer en si, tot va ser immillorable. L´equip és especialment amable i professional. Gràcies en particular a Charlotte per la seva paciència, compromís i capacitat de resposta. Recomanem sense cap reserva aquest centre”. - Simone Chabaux per a HOMEBOX Estrasburg

Com preparo les meves coses per a un emmagatzematge temporal?

Tot i que HOMEBOX garanteix la integritat i neteja de cadascun dels trasters, poden sorgir imprevistos durant la manipulació o el transport. De la mateixa manera, pot ser difícil fer un seguiment de les teves coses després que hagin estat emmagatzemades durant diversos mesos, per exemple. Aquí tens alguns consells per simplificar-te la vida i minimitzar els desperfectes.

En primer lloc, embala tots els objectes que puguis en caixes de cartró i no vulguis estalviar en la qualitat de les caixes. Fes servir caixes de segona mà només si estan absolutament impecables. Si no, tria'n de noves, que t'estalviaran molts problemes a l'hora de manipular-les. A les botigues dels nostres centres trobaràs caixes adequades per a llibres, vaixella o roba.

Després, protegeix els objectes fràgils amb paper de diari o plàstic de bombolles i no deixis espais buits a les caixes.

Finalment, apunta amb retolador el contingut de cada caixa per estalviar temps en desembalar. No oblidis marcar les caixes de vaixella o trastos com a «Fràgils».

Troba el teu traster

Calcula la grandària del teu traster

Amb el nostre simulador facilíssim de fer anar

Calcular
900 670 016(gratuït)