Homebox logo

Per què els comerços físics i electrònics trien HOMEBOX?

El teu negoci? Comprar i vendre. O més exactament, comprar a l'engròs i vendre al detall. Entre les dues operacions, l'emmagatzematge és essencial. Si tens una botiga física o en línia, ets venedor ambulant o et dediques al comerç estacional, tria un traster HOMEBOX: l'única solució tan flexible com el teu negoci.

Gestió d'estocs: la clau per al comerç físic i electrònic

Hi ha mil maneres de ser comerciant, a més de físic o electrònic. Pots tenir una botiga en una zona comercial que cal proveir regularment, una botiga en línia o un lloc web de comerç electrònic. També et pots dedicar a la venda ambulant, visitant fires i mercats. Pots tenir una activitat estacional, oferint productes als turistes durant la temporada d'estiu, o als mercats de Nadal. Fins i tot pots ser un venedor a domicili que viatja amb productes i mostres.

En qualsevol cas, sempre tens una preocupació comuna: gestionar els teus estocs tan bé com sigui possible, perquè s'adaptin a la demanda dels teus clients. Tot un repte! Sobretot quan practiques el comerç estacional —9 mesos acumulant existències i sovint 3 mesos per vendre-les— o la venda ambulant, sense punt de venda fix. Però tranquil: amb les solucions HOMEBOX sempre hi ha un traster que satisfà les teves necessitats. Tant si vens roba com mobles. a partir d'1 m², tu tries.

El resultat és una eficàcia més gran i clients satisfets.

Optimitza el teu emmagatzematge per no perdre cap venda

Què pot ser més molest que perdre una venda perquè ja no tens la talla o el color de l'article que vol el teu client? Amb més estocs —i sempre a prop teu—, les vendes perdudes són cosa del passat!

Però, sobretot, un volum més gran d'estocs et permet aprofitar qualsevol oportunitat. Un lot de productes a preu de saldo? Compra'l! Podràs trobar un traster on guardar els teus estocs abans que surtin a la venda. Una moda sobtada i inesperada: artefactes que els nens et prenen de les mans, la darrera gorra, el revolucionari estri de cuina que apareix en un programa d'èxit? Sigues el primer a reaccionar, fes-ne una comanda abundant i proveeix-te'n perquè només tu puguis satisfer la demanda!

HOMEBOX et trobarà la solució ideal per gestionar el teu estoc i fins i tot pot rebre les mercaderies si no hi ets en el moment que les lliurin. Marca la diferència!

Assegura el teu estoc de mercaderies

Els trasters HOMEBOX també garanteixen una seguretat total. Els centres HOMEBOX estan equipats amb dispositius antirobatori i antiincendis. Són segurs i sense humitats.

Sigues un empresari amb visió de futur: confia en HOMEBOX!

Trobar el meu traster

Calcula la grandària del teu traster

Amb el nostre simulador superfàcil de fer anar

Evaluer
900 670 016(gratuït)