Homebox logo

El traster: una ampliació ideal per a la teva PIME!

La teva PIME desborda d'activitat? Enhorabona! Si la vols ampliar sense llogar locals més grans (amb el risc que comporta), HOMEBOX és LA solució: un traster d'1 a 40 m², que et permet ampliar el teu local a la carta i en funció de l'estacionalitat, sense comprometre't a llarg termini .

Necessites més espai per a la teva PIME? Pensa en HOMEBOX!

La teva PIME està creixent i necessites espai: per augmentar la teva capacitat d'emmagatzematge o per alliberar espai per a l'estoc o les eines.

Tens dues opcions:

  • Buscar un local més gran. Això implica buscar locals, mudar-te, reorganitzar-te... i signar un contracte de lloguer que et compromet durant uns quants anys. En altres paraules, grans costos puntuals, però també costos recurrents i un compromís que et vincularà passi el que passi. Encara que la teva activitat es freni.
  • Aposta per HOMEBOX. La cerca és senzilla: només cal que visitis el nostre lloc web per trobar el centre HOMEBOX que tens més a prop, sense necessitat de desplaçar-t'hi i, sobretot, sense necessitat de comprometre't! Tria el traster amb la superfície necessària, i podràs ampliar-lo o reduir-lo (amb més o menys superfície) en funció de la teva activitat. No t'has de comprometre a llarg termini: tries flexibilitat a més de seguretat.

Una solució d'emmagatzematge professional per a PIMES

HOMEBOX ofereix a professionals i empreses totes les garanties i serveis que necessiten:

  • Seguretat total, garantida per mitjà de dispositius de protecció contra incendis i robatoris, un sistema de videovigilància 24/7…
  • Gran practicitat: accés a peu de carrer, muntacàrregues, equips de manutenció disponibles gratuïtament in situ; a alguns trasters, s'hi pot accedir amb cotxe, i alguns centres estan equipats amb molls de càrrega per facilitar-te la manipulació.
  • Flexibilitat total: pots accedir al teu traster 24 hores al dia, 7 dies a la setmana.
  • Servei de recepció de mercaderies: els equips de HOMEBOX poden rebre els teus paquets i palets! En rebre les mercaderies de la teva empresa, s'avisa els usuaris que triïs de l'arribada de la mercaderia al centre

No inverteixis en ampliar les teves instal·lacions, no et traslladis a locals més cars: els trasters HOMEBOX són la solució flexible i pràctica que necessites!

Trobar el meu traster

900 670 016(gratuït)