Homebox logo

Autònoms, freelance, joves emprenedors, empreses de nova creació... penseu en un traster per guardar les vostres coses!

Avui som molts els qui volem crear la nostra pròpia empresa. El 2018, les microempreses van assolir una xifra rècord, amb 308.300 noves altes, un 28% més que l'any anterior! I si tu també t'hi animes? Amb HOMEBOX al teu costat, és més fàcil!

De la creació al desenvolupament de la teva activitat gràcies a l'emmagatzematge

Tens una idea innovadora? Una habilitat molt sol·licitada? Per què no crees la teva pròpia empresa, ja sigui com a activitat a temps complet o com a complement d'una activitat per compte d'altri?

És clar que l'ideal és haver fet un estudi de mercat, tenir ja clients potencials, trobar proveïdors, etc.

D'altra banda, convertir-te en emprenedor és relativament senzill: es fa tot en línia, en qüestió de minuts! Temptador, oi?

Malgrat tot, no triga a sorgir un veritable problema: l'espai. Reservar una habitació de casa teva per al teu negoci pot ser suficient per començar. Però on guardaràs les teves existències? El teu equip professional?

HOMEBOX: trasters adaptats a les teves necessitats professionals

Quan estàs començant el teu negoci, o quan està creixent, els trasters són una solució d'emmagatzematge ideal. HOMEBOX té la xarxa d'autoemmagatzematge més extensa d'Espanya: sempre trobaràs un traster HOMEBOX prop de casa.

Pots llogar l'espai que necessitis, ni més ni menys, sense haver de comprometre't signant un contracte de lloguer. Podràs ampliar aquest espai a mesura que el teu negoci creixi, o reduir-lo si l'activitat disminueix. D'aquesta manera, la superfície —i per tant el cost— segueix el ritme de la teva activitat i optimitzes el teu pressupost.

I HOMEBOX et permetrà concentrar-te en el teu negoci: els equips de HOMEBOX poden encarregar-se de rebre les mercaderies per tu!

Finalment, no has d'incórrer en despeses de manteniment, seguretat i recepció: HOMEBOX s'encarrega de tot.

I, sobretot, et beneficies de dispositius de seguretat de qualitat professional (protecció contra incendis, antirobatori, etc.): les teves existències i equips estan més ben protegits que a casa teva o al teu celler! Pots estar tranquil (i la teva companyia d'assegurances, també!).

* Combinar el treball per compte propi i per compte d'altri és possible, però està subjecte a unes certes limitacions. No has d'exercir l'activitat professional corresponent al teu contracte de treball amb els clients de l'empresa per a la qual treballes (tret que aquesta empresa hi estigui d'acord) i has d'exercir la teva activitat per compte propi fora de l'horari de la teva feina per compte d'altri. Finalment, el teu contracte laboral pot establir límits a la creació d'empreses per part teva.

Trobar el meu traster

Calcula la grandària del teu traster

Amb el nostre simulador superfàcil de fer anar

Évaluer
900 670 016(gratuït)